Hogedruk reiniging

Bestrating, Vlonders en beplating van wanden en gevels

Algen en mossen hechten zich graag op koele en vochtige bestrating, vlonders en beplating van wanden en gevels. Dit ziet er onverzorgd uit en tast de ondergrond aan. Tegels en vlonders worden bovendien gevaarlijk glad. Wij raden u daarom aan om uw bestrating, vlonders, wanden en gevels regelmatig te laten reinigen.

Hogedruk PJ Schoonmaakdiensten

Bestrating

Er zijn verschillende manieren om bestrating te reinigen. Afhankelijk van de ondergrond geven wij de voorkeur aan schoonmaak met behulp van een hogedrukreiniger. Dit is snel en, door het gebruik van alleen water, goed voor het milieu.

Vlonders

Voor het behoud van vlonders is regelmatige schoonmaak belangrijk. De groene aanslag is gevaarlijk glibberig waardoor u gemakkelijk uitglijdt.

Met een professionele hogedrukreiniger maken we uw vlonders snel en effectief schoon. Dankzij het gebruik van veel water blijven de oppervlaktes optimaal intact. Indien gewenst impregneren we uw vlonders met een algen mijdend middel zodat u langer geniet van het schone resultaat.

Wand- en gevelbeplating

Weersinvloeden laten hun sporen na op wand- en gevelbeplating. Onder de grauwe laag en het aangehechte mos hoopt zich vocht op. Het vocht tast uw wand- en gevelbeplating aan, maar ook het onderliggende materiaal. Voor het behoud van de beplating en een representatief uiterlijk van uw pand, raden wij regelmatige schoonmaak aan.

Vertel mij meer

Afhankelijk van de bereikbaarheid reinigen wij uw wand- of gevelbeplating met behulp van een professionele hogedrukreiniger of door middel van telescoopbewassing. 

Professionele hogedrukreinigers verwerken veel water waardoor ze effectief reinigen en uw beplating beschermen. 

Behoud van uw beplating staat ook centraal als we kiezen voor schoonmaak door middel van telescoopbewassing. Via de borstel, aan het einde van de telescoopsteel, wassen we uw beplating. Door een slang, die aan de steel is bevestigd, stroomt osmose water dat streeploos opdroogt. We borstelen uw beplating, terwijl het water de aanslag afvoert.

Osmose water is sterk gefilterd water dat is ontdaan van alle mineralen. Hierdoor ontstaat water in de puurste vorm. Dankzij deze puurheid reinigt het grondig, zonder schoonmaakmiddelen, met als resultaat streeploze oppervlaktes. 

Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.