PJ Schoonmaakdiensten Osmosewater

Het wassen van uw ramen is misschien wel belangrijker dan u zou denken. Zo zorgen schone ramen voor beter zicht naar buiten, meer licht binnen, een gezondere leefsfeer, als ook een fris, verzorgd uiterlijk en daardoor zelfs waardestijging van uw woning of bedrijfspand.

Lees meer
PJ Schoonmaakdiensten Kunststof

Naast een heerlijk frisse en verzorgde uitstraling verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van geverfd hout en kunststof. Hierdoor kunt u reparatie of vervanging met enkele jaren uitstellen.

Lees meer
PJ Schoonmaakdiensten Vlonders reiniging

Algen en mossen hechten zich graag op koele en vochtige bestrating en vlonders. Dit ziet er onverzorgd uit en is slipgevaarlijk. Wij raden u daarom aan om uw bestrating en vlonders regelmatig te laten reinigen.

Lees meer

Schone zonnepanelen zorgen voor een optimaal rendement. Atmosferische bevuiling als zand en stof doen hier afbreuk aan. Regelmatige reiniging is daarom ons advies.

Lees meer
Pj Schoonmaakdiensten Titania Wisselschoonmaak

Met een schone en verzorgde accommodatie biedt u uw gasten een warm welkom.

Lees meer
Pj Schoonmaakdiensten Amicaal

Een opgeruimd kantoor verhoogt het werkplezier en de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers. Bovendien staat het uitnodigend naar uw bezoekers.

Lees meer
PJ Schoonmaakdiensten Jumbo Grou

Na nieuwbouw, verbouw of bij verhuizing wilt u uw pand schoon opleveren. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Lees meer
Pj Schoonmaakdiensten Blikpole

Een goed onderhouden pand verhoogt het woon- of gebruiksgenot.

Lees meer
schoon dakgoot

Bladeren, takken, mos en algen belemmeren de vrije doorgang van het dakwater. Regelmatige reiniging voorkomt ophopend en overstromend vocht met lekkages en schimmel tot gevolg.

Lees meer