Hout- & kunststof reiniging

Hout- & kunststof reiniging

PJ Schoonmaakdiensten Kunststof

In de koele en natte wintermaanden hechten vooral algen en mossen zich graag aan geverfd hout en kunststof. Ze houden lang vocht vast. Het vocht tast het onderliggende materiaal aan. Zo komen verflagen los van hout en rot het hout uiteindelijk weg. De kunststof verweert.

Naast een heerlijk frisse en verzorgde uitstraling verlengt regelmatig onderhoud de levensduur. Hierdoor kunt u reparatie of vervanging met enkele jaren uitstellen.

Geschilderd houtwerk

Water parelt op vers geschilderd hout. Naarmate de tijd verstrijkt, wordt de verflaag matter. Hoe matter de verf, des te makkelijker vuil zich aan het oppervlak hecht.

Om uw geschilderde hout langer in goede staat te houden, raden wij u aan om het minimaal twee keer per jaar te laten reinigen. Afhankelijk van de bereikbaarheid van het schoon te maken oppervlak wassen wij met de hand of via telescoopbewassing.

Ter bescherming van uw materialen en omgeving maken wij gebruik van biologische en milieuverantwoorde schoonmaakmiddelen. Deze zijn hard tegen vuil, maar zacht en verzorgend voor uw geschilderde oppervlakken.

Kunststof

Kunststof is onderhoudsarm. Al is het minimaal, regelmatige schoonmaak, twee keer per jaar, is nodig voor een langere levensduur en om verkleuring te voorkomen.

Door te werken met biologische en milieuverantwoorde schoonmaakmiddelen reinigen en beschermen wij uw kunststof. Bovendien is het onschadelijk voor het milieu. De, bij de schoonmaak, aangebrachte waslaag beschermt uw kunststof tegen weersinvloeden en verkleuring.

Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.