Glasbewassing
PJ Schoonmaakdiensten Osmosewater

Glasbewassing

Het wassen van uw ramen is misschien wel belangrijker dan u zou denken. Zo zorgen schone ramen voor beter zicht naar buiten, meer licht binnen, een gezondere leefsfeer, als ook een fris, verzorgd uiterlijk en daardoor zelfs waardestijging van uw woning of bedrijfspand.

Hoe schoner uw ramen zijn, des te moeilijker vuil zich hecht. Goed onderhoud verlengt dan ook de levensduur van ramen en kozijnen. 

Wij raden u aan om uw ramen minimaal elke twee maanden te laten wassen. Er zijn verschillende manieren waarop u uw ramen kunt laten reinigen. De methoden die wij hanteren zijn: traditioneel ramen wassen en telescoopbewassing.

Traditioneel ramen wassen

Het traditionele ramen wassen op de ladder met spons en wisser, heeft onze voorkeur. Doordat we zowel de ramen als de omlijsting met de hand reinigen, hebben we zicht op het resultaat. Aanslag in de hoeken tussen glas en kozijnen kunnen we zo goed verwijderen.

Telescoopbewassing

Misschien zijn uw ramen slecht bereikbaar met een ladder. Dan kan telescoopbewassing een uitkomst zijn. Met behulp van een telescoop steel, met aan het uiteinde een borstel, wassen we uw ramen. Door een slang, die aan de steel is bevestigd, stroomt osmose water dat streeploos opdroogt. We borstelen uw ramen en kozijnen, terwijl het water de aanslag afvoert.

Osmose water is sterk gefilterd water dat is ontdaan van alle mineralen. Hierdoor ontstaat water in de puurste vorm. Dankzij deze puurheid reinigt het grondig, zonder schoonmaakmiddelen, met als resultaat streeploze oppervlaktes.

Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.