Kantoren en bedrijven
Pj Schoonmaakdiensten Amicaal

Kantoor en bedrijven

Een opgeruimd kantoor verhoogt het werkplezier en de arbeidsproductiviteit van uw medewerkers. Bovendien staat het uitnodigend naar uw bezoekers. Het geeft hen een welkom gevoel.

De aandacht die u, via een frisse en verzorgde werkomgeving, besteedt aan het comfort en de veiligheid van uw medewerkers, is een blijk van waardering voor hun inzet. Dankzij onze ervaring kunnen wij dan ook met zekerheid zeggen dat een frisse en verzorgde werkomgeving motiveert.

Op uw bezoekers straalt uw goed onderhouden pand professionaliteit en betrokkenheid uit, als ook oog voor detail. Het werkt uitnodigend en u biedt vertrouwen.

Het professionele team van PJ Schoonmaakdiensten onderhoudt uw werkomgeving met plezier. Schoonmaak die wij zoal verzorgen is kantoorruimte, vergaderruimtes, hallen en gangen, kantines en sanitair. Periodiek reinigen wij bijvoorbeeld uw dakgoten, bestrating, houten vlonders en uw ramen, als ook dieptereiniging van uw sanitair en vloeren (bijvoorbeeld schrobben en in de was zetten).

Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.