Wisselschoonmaak

Pj Schoonmaakdiensten Titania Wisselschoonmaak

Wissel

Schoonmaak

Met een schone en verzorgde accommodatie biedt u uw gasten een warm welkom. Uw gasten ervaren uw frisse, opgeruimde omgeving als comfortabel en het draagt bij aan een optimale gastbeleving.

Het professionele team van PJ Schoonmaakdiensten is gespecialiseerd in wisselschoonmaak. Zo verzorgen we bijvoorbeeld de dieptereiniging van uw gehele accommodatie, schoonmaak van vloeren, raambewassing, opmaak van bedden, wassen van bed-, bad en keukentextiel en desgewenst de sleutelafgifte. Ook zijn wij thuis in uw periodieke schoonmaak zoals het reinigen van dakgoten, wassen van gordijnen, legionella spoelen en reinigen van houten vlonders, schuttingen, poorten en tuinmeubilair.

Tijdens de schoonmaak checken wij of alles goed functioneert. Defecten aan bijvoorbeeld ramen, deuren, sanitair, verlichting en aanwezige apparatuur melden we bij u.

Om het gevoel van een frisse en verzorgde omgeving te benadrukken, laten wij na de schoonmaak een leuk pakket met de ‘eerste hulp’ aan schoonmaakartikelen achter.

Meer informatie? Neemt u gerust contact met ons op.