Wist u dat…?
PJ Schoonmaakdiensten Wist u dat?

Wist u dat……?

  • Onze kernwaarden, kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap, centraal staan in onze bedrijfsvoering?
    Zo vindt u onze kernwaarden terug in ons werk, ons team, het gebruik van onze materialen en de keuze voor schoonmaakmiddelen, als ook de contacten met onze leveranciers en zakenpartners.
  • Regelmatige schoonmaak de levensduur van uw pand verlengt?
    Een heerlijk schoon en fris huis of bedrijfspand ziet er verzorgd uit, maar, misschien nog wel belangrijker, verlengt ook de levensduur. Door regelmatig onderhoud stelt u reparaties en zelfs vervanging met enkele jaren uit.
  • Onze reinigingsmiddelen hard zijn tegen vuil, maar zacht voor uw materialen en omgeving?
    Met zorg voor het milieu en onze omgeving, werken wij zoveel mogelijk zonder schoonmaakmiddelen. Moeten we ze wel gebruiken dan verkiezen wij milieuvriendelijke boven synthetische. Deze zijn vaak minstens zo effectief, maar veel zachter voor uw materialen en omgeving.
  • We ook wand- en gevelbeplating reinigen?

Afhankelijk van de toegankelijkheid en de mate van vervuiling reinigen wij uw wand- en gevelbeplating met telescoopbewassing of een professionele hogedrukreiniger.wij plezier hebben in ons werk?
Voor de meeste mensen is schoonmaken een noodzakelijk kwaad. Misschien herkent u zich daar wel in. Geloof het of niet, maar wij hebben juist het tegenovergestelde. Wij genieten ervan om uw huis of bedrijfspand weer te laten blinken. Denkend in oplossingen, is geen uitdaging ons gek genoeg. Sterker nog, we zetten met liefde een stapje extra voor het optimale resultaat.